Uși de garaj

Porti metalice Bacau

Portile batante sunt portile care sunt puse in miscare utilizand un sistem electric de deschidere si inchidere. Sistemul acesta este simplu si este format de obicei din doua brate metalice, doua foto celule si doua sau mai multe telecomenzi, o lampa de semnalizare si o unitate de comanda. Toate aceste piese sunt foarte usor de montat pe o poarta si noi iti recomandam sa contactezi un specialisti in domeniu pentru ca portile batante pot sa fie destul de grele si riscul de a va rani este mare.

Porti metalice Bacau

Primul si cel mai important avantaj pe care il au portile batante este confortul dupa ce ati ajuns acasa mai ales atunci cand afara sunt conditii meteo nefavorabile tot ce trebuie sa faceti pentru a intra cu masina in curte este sapasati butonul telecomenzii sau butonul special plasat undeva strategic si poarta se deschide in mod automat.

Acesta nu este unicul beneficiu al acestor porti. Poate ca cel mai important plus pe care aceste porti il au este faptul ca va asigura securitatea personala si a casei tale. O poarta batanta se poate lega la un sistem de alarmare si atunci cand vreun individ vrea sa intre in curtea ta el va avea o foarte mare surpriza. Sistemul de alarmare se declaseaza si il impiedica pe intrus sa va cauzeze daune.

Portile se monteaza asa cum am spus si mai sus pe o alta poarta. Modelul kitului de automatizare trebuie sa fie ales in functie de dimensiunea si de greutatea portii. Atunci cand poarta este facuta dintr-un materila usor cum este lemnul sau aluminiul, nu este nevoie sa investiti in sisteme de automatizari create special pentru porti extrem de grele realizate din fier.

Sunt si kituri de automatizare pentru astfel de porti cu un suport de masa de 400 kg dar puteti alege un astfel de kit care va putea sustine peste de 800 kg. acestea din urma sunt recomandate pentru portile glisante din metal greu. Sistemele de deschidere utilizate au bratele metalice si imping sau rabateaza poarta cu foarte mare usurinta daca sistemul a fost ales pentru greutatea respectivei porti.