Uși de garaj

Usi culisante Bacau

Usile culisante se preteaza pentru orice tip de amenajare si diferenta este data de materialele din care sunt facute: lemn, aluminiu, sticla sau PVC. Designul acestor usi poate varia de la unul minimalist la unul modern si rustic sau clasic. Usile culisante sunt foarte potrivite mai ales pentru spatiile restranse care au suprafete mici unde utilizarea usilor care au deschidere clasica nu este o solutie potrivita pentru ca ocupa foarte mult spatiu din cel putin care deja exista.

Usi culisante Bacau

Utlizarea usilor culisante are si avantaje dar si dezavantaje pentru ca nimic nu este absolut perfect. de aceea va prezentam cateva dintre ele pentru ca decizia pe care o luati sa fie mai usor de facut si pentru a vedea daca aceste modele de usi sunt sau nu potrivite pentur voi.

Avantajele usilor culisante sunt multiple si in cele ce urmeaza va prezentam doar cateva dintre ele care sa va convinga pe deplin de beneficiile alegerii acestui tip de usi pentru casa sau aparatamentul dumneavoastra.

Usile culisante au o sfera larga de utilizare si se pot amplasa atat la trecerea dintr-o camera in alta cat si la granita cu exteriorul avand si o dubla functionalitate.

Au un sistem de functionare foarte practic si usor si pot fi accesate mai repede si mai simplu.

Au un design functional diferit si se incadreaza in orice interior, in functie de modul in care arata. Ofera eleganta camerelor in care sunt montate.

Folosirea lor pentru dressing este o varianta foarte moderna si practica deoarece ofera un aspect special acestuia marind in acelasi timp spatiul de depozitare.

Pentru ca niciun lucru nu este perfect, unul dintre dezavantajele pe care le au usile culisante este faptul ca desi deschiderea lor are rolul de a economisi spatiul de trafic, instalarea implica o nisa speciala si procesul de montare nu este chiar simplu. Un alt avantaj este faptul ca sinele usilor sunt expuse la murdarile si la depunerile de praf iar curatarea lor este foarte dificila.

Speram ca toate informatiile oferite va sunt de folos si pentru a cumpara un model de usa culisanta sau orice alt model de usa va asteptam in magazinul nostru.