Uși de garaj

Usi garaj Bacau

Daca v-ati hotarat sa va cumparati o usa noua pentru garaj si nu stiti care este cel mai bun model pentur voi este bine sa va informati in legatura cu toate caracteristicile acestei investii. Unele dintre cele mai uzuale usi pnetur garaj sunt usile rulou si usile sectionale. Cei mai multi dintre noi nu ne putem decide intre cele doua tipuri. De aceea va prezentam toate diferentele existente intre cele doua usi de haraj principale si va ajutam sa intelegeti care sunt diferentele dintre ele, precum si avantajele si dezavantajele lor.

Usi garaj Bacau - sfaturi utile

Usile de garaj de tip rulou au un design compact care se potriveste perfect in orice spatiu. Tipul acesta de usa este similar cu rulourile exterioare utilizate pentru geamuri care au ca scop principal protectia si intimitatea. Desi sistemul este putin diferit usile de garaj economisesc spatiul pentru ca se deschid prin deplasarea pe verticala si se strang sub forma unei role.

La randul lor usile sectionale pentru garaj se monteaza in spatele golului de montaj si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului, lasand libera toata intrarea in garaj. Sistemele de culisare sunt diferite in functie de usa.

In timp ce usile de tip rulou au nevoie de spatiu suplimentar pentru rola in care se strange usa, o usa sectionala are nevoie de spatiu pentru a culisa pe plan orizontal.

Usile sectionale dau un nivel mult mai ridicat de securitate atunci cand sunt instalate in mod corect, si ofera siguranta chiar si atunci cand se incearca intrarea fortata. In legatura cu dezavantajele usilor sectionale putem spune faptul ca ele nu se potrivesc in orice garaj deoarece au nevoie de spatiu orizontal de-a lungul tavanului si pana in partea din spate a garajului.

Sistemul care da siguranta contra patrunderilor prin efractie este dat de inchiderea partii superioare cu o sina din aluminiu curbata si inchiderea ruloului intr-o sina curbata in forma literei C, un suport pentru a fixa calea de rulare verticala pe podea si un sistem de actionare electrica integrat cu transmitator.