Uși de garaj

Usi garaj sectionale Bacau

Usile de garaj sectionale sunt foarte des intalnite atat in mediul rezidential pentru garaje cat si in cel industrial unde se folosesc in special pentru hale sau incaperi foarte mari. Datorita abordarii flexibile legate de producerea lor, suile sectionale sunt folosite si la constructiile care nu implica solutii inovatoare si design avangardist cat si pentru renovarea cladirilor vechi, si pentru redesenarea inchiderilor vechilor hale din trecut.

Usi garaj sectionale Bacau

Usile de garaj sectionale sunt facute pentru a fi utilizate perfect pe cele mai multe lucrari de constructii fiind extrem de usor de montat si de instalat.

Ofera economie de spatiu, usile sectionale de garaj sunt montate in spatele folului, initial fiind actionate verticla iar dupa ce usa se deschide ele sunt amplasate sub tavan paralel cu solul. Aceasta solutie consstructiva prezentata implica o serie de avantaje dintre care vom enumera parcarea masinii direct in fata garajului, folosirea intregului spatiu din garaj, montarea usilor la garajele atipice.

Usurinta de manevrare

Usile sectionale de garaj sunt echipate cu arcuri de torsiune care asigura usurinta de manevrare. In mod suplimentar se poate opta si pentru un sistem de actionare electric, sau cu motor, care poate fi accesat cu buton, cu card, telecomanda sau cu ajutorul senzorilor de miscare. Efortul pe care il depuneti pentur a iesi din garaj sau pentru a intra este minim.

Calitatea echipamentului si montajului

Usile sectionale de garaj sunt facute din otel de cea mai buna calitate. Spuma poliuretanica aflata in golul sectiunilor se aplica computerizat in vid, si astfel se elimina bulele de aer sau impuritatile. Sunt insotite si de garnituri durabile si de elemente din plastic care au rolul de a reduce impactul agentilor externi corozivi.

Caracteristica de baza a usilor de garaj sectionale este izolare termina ci izolarea actustica. Montajul echipamentului se face de catre o echipa de specialisti si beneficiati de garantie si la produs dar si la montaj.