Uși de garaj

Usi industriale Bacau

Usile industriale oferite de noi se remarca prin capacitatea de a raspunde la toate cerintele tehnice. Usile industriale oferite de noi au capacitatea de a oferi un flux tehnologic ridicat, o izolare termica si fonica foarte bune.

Usi industriale Bacau

Gama noastra de produse este compusa din usi sectionale si usi rapide.

Usile rapide au viteze de eliberare a golurilor extrem de mari. Usile care au ridicare rapida sunt facute din PVC si dupa modul de ridicare sunt impartite pe categorii: usi cu roluire, usi cu impachetare si usi speciale pentru industria alimetnara si farmaceutica.

Usile industriale rapide cu impachetare sunt utilizate in specialpentru exterior si cele cu roluire sunt folosite in interior. Usile rapide cu impachetare pot sa fie accesorizate si cu sisteme suplimentare de ransforsare pentur vant de clasa V4. Se gasesc intr-o gama foarte vasta de culori si ofera posibilitatea de a fi personalizate cu logo sau chiar pe toata suprafa cortinei. Aceste usi au si ferestre modale complet transparente pentru un plus de lumina. Se pot monta si ferestre de tipul hublou in diverse dimensiuni. Usile industriale rapide cu impachetare au sisteme pentru deblocare manuala foarte facila si rapida, utilizand contragreutati, care fara tensiune permit deschiderea rapida a usilor.

Usile sectionale industriale au mai multe tipuri de culisare pentur a se putea monta in orice gol. Usile sectionale industriale sunt destinate in general pentru spatiile uriase cum sunt halele, spatiile comerciale sau alte constructii atipice. Sunt facute pentru a rezista la un numar foarte mare de cicluri de utilizare. Usile sectionale care ofera un nivel ridicat de securitate si de izolare termica se gasesc intr-o gama vaata de modele si tipuri de culisari pentru a se monta in orice gol.

Ele se pot accesoriza de asemenea si cu kituri pietonale care permit un acces usor si facil. Siguranta este cea mai importanta caracteristica a usilor sectionale distribuite de noi. Toate usile pe care vi le oferim respect standardele existente cu privire la protectia si la securitatea personala. Ele se construiesc la comanda si in concescinta nu este nevoie sa modificati golurile deja existente.