Uși de garaj

Usi rezistente la foc

In Romania solutiile destinate pentur protectia la foc au capatat o foarte mare importanta in ultimii trei ani. Gama de produse pe care o oferim cuprinde usile antifoc, cortinele rezistenele la foc, cortinele de protectie contra fumului si trapele de fum.

Usi rezistente la foc

Usile rezistente la foc se incadreaza in categoria de masuri de protectie pasiva si au rol in modelarea incendiului si efectelor sale chiar de la inceput. Ele nu presupun operatiuni speciale atunci cand are loc inendiul. Usile antifoc au rol dublu: securizeaza calea de evacuare a persoanelor aflate in cladire in cazul unui incendiu si opresc expansiunea acestuia. Elementele pasive au rolul de a mentine focul in prima faza si e a impiedica extinderea acestuia. De asemenea este impiedicata faza de flash over moment in care brusc se apind absolut toate materialele combustibile din incinta in care ese ating temperaturi extrem de mari.

Toate inovatiile din acest domeniu au adus si o micsorare a tuturor costurilor pe care le presupun solutiile de protectie contrafocului, incluzand aici si usile rezistente la foc.

Tpate analizele facute de noi dovedesc o scadere a costurilor cu pana la 50% in cazul in care sunt folosite solutii de generatie noua. Variatia costurilor contribuie la cresterea interesului oamenilor pentur solutii de acest tip, ceea ce este in mod sigur un lucru bun.

Estimam o crestere a pietei de 60 de procente in urmatorii cinci ani. Exista un interes foarte mare in prezent pentru usile rezistente la foc, si acest lucru se datoreaza presiunii exercitate de autoritatile pentur controlul si securitatea la incendiu dar si dorintei de a creste gradul de protejare a cladirilor in cazul unui incendiu. Informatiile statistice dovedesc faptul ca pagubele care se produc unei cladiri unde sunt folosite elemente pasive pentru protectia la foc sunt diminuate cu pana la 70 de procente.